Købsbetingelser

Købsbetingelser

     Om HDDPRICE.DK

     Virksomhedens navn ROBERT COMPUTER HARDWARE LTD. Storbritanniens hovedkontoradresse 2nd Floor College House, 17 King Edwards Road, Ruislip, London, Storbritannien, HA4 7AE.
     Ordrer sendes fra Tyskland
     Ønsker du at komme i kontakt med os, så send en mail til sales@hddprice.dk med din sag og dine kontaktoplysninger, så hører vi fra dig snarest.

     Bestilling

     Når du har gennemført din ordre, sendes en ordrebekræftelse til din e-mailadresse. I bekræftelsen finder du alle oplysninger om produkter, pris, fakturerings- og leveringsadresse.
     Er der fejl i ordrebekræftelsen, skal du straks kontakte os via e-mail til sales@hddprice.dk.

     Levering

     Vores normale leveringstider er 9-16 dage. OPMÆRKSOMHED! Bestillinger afgivet i weekenden sendes tidligst den efterfølgende mandag.
     Hvis der skulle opstå forsinkelser i leveringen (uden at vi har givet dig besked om længere leveringstid), bedes du kontakte os på mailadressen: sales@hddprice.dk.

     Priser

     Vi forbeholder os ret til prisændringer forårsaget af prisændringer fra leverandøren, trykfejl i prislisten og unøjagtigheder i priser på grund af forkerte oplysninger og forbeholder os retten til at justere prisen

     Fortrydelsesret

     Ved køb af varer på hjemmesiden har du som kunde en lovbestemt 14 dages fortrydelsesret, der gælder fra det tidspunkt, du har modtaget en vare, som du har bestilt.

     5.1 Når du udøver din fortrydelsesret:
     Du skal meddele, at du fortryder det. Beskeden skal sendes til os sales@hddprice.dk. I din besked skal dit navn, din adresse, e-mailadresse, ordrenummer og hvilke varer returneringen gælder for tydeligt fremgå.
     Du skal returnere produkterne til os med det samme og senest inden for de lovpligtige 14 dage efter fortrydelsesmeddelelsen.
     Du er ansvarlig for returfragt, levering og stand af produkterne ved returnering, produkterne skal derfor sendes godt emballeret og i deres originale emballage.
     Hvis produktet er blevet aktiveret, men du ikke længere har brug for produktet, accepterer vi ikke fuld refusion, aktiverede brugte produkter vil opkræve et returgebyr på 40%, hvilket betyder, at du kun kan få refunderet 60% af ordreprisen,

Uaktiverede, uåbnede produkter vil modtage en 100 % refusion, og vi forbeholder os retten til ikke at modtage en fuld refusion eller nogen refusion for harddiskskade forårsaget under kundens returneringsprocessen

     5.2 Fortrydelsesretten gælder ikke, hvis:
     Produkter, der er blevet forseglet (forseglet) af sundhedsmæssige eller hygiejniske årsager, og hvor forseglingen (plomberingen) er blevet brudt af dig.
     Produkter, der har karakter af forseglet lyd- eller billedoptagelse, og hvor forseglingen er brudt af dig.
     Skræddersyet produkt, som er skræddersyet specielt til dig eller har et tydeligt personligt præg efter dine ønsker.
     Tjenester, der er gennemført, og hvor du udtrykkeligt har givet samtykke til påbegyndelse af tjenesten uden fortrydelsesret.
     Varer, der hurtigt kan forringes, for eksempel mad.
     Løse antal aviser eller magasiner.

     For mere om den lovpligtige fortrydelsesret, se

     Krav og reklamationer

     Vi inspicerer alle produkter, inden de sendes til dig. Skulle produktet stadig være beskadiget eller forkert afsendt, når det ankommer, forpligter vi os til, i overensstemmelse med gældende forbrugerbeskyttelseslovgivning, at udbedre fejlen uden beregning.
     Du skal altid kontakte os for godkendelse, inden du returnerer en defekt vare.
     Reklamation skal sendes umiddelbart efter, at manglen er opdaget.

     6.1 Hvordan går du videre med en klage?
     Eventuelle fejl og mangler skal altid indberettes til sales@hddprice.se, hvor du oplyser navn, adresse, e-mailadresse, ordrenummer og en beskrivelse af fejlen.
     Hvis vi ikke er i stand til at afhjælpe defekten eller levere et lignende produkt, refunderer vi dig for det defekte produkt i overensstemmelse med gældende forbrugerbeskyttelseslovgivning. Vi er ansvarlige for returfragt i tilfælde af godkendte reklamationer.
     Vi forbeholder os retten til at afvise en reklamation, hvis det viser sig, at produktet ikke er defekt i overensstemmelse med gældende forbrugerbeskyttelseslovgivning. Ved klager følger vi retningslinjer fra Det Almindelige Klagenævn, se arn.se.

     Ansvarsbegrænsning

     Vi påtager os intet ansvar for indirekte skader, der måtte opstå på grund af produktet.
     Vi påtager os intet ansvar for forsinkelser/fejl som følge af omstændigheder uden for virksomhedens kontrol (Force Majeure). Disse forhold kan for eksempel være arbejdskonflikt, brand, krig, myndighedsbeslutning, nedsat eller ikke-eksisterende levering fra leverandøren.
     Ydermere tages der intet ansvar for eventuelle ændringer i produkter/produktegenskaber, som er blevet ændret af den respektive leverandør og andre faktorer uden for vores kontrol.

     Produkt information

     Vi tager forbehold for eventuelle typografiske fejl på denne hjemmeside og endeligt salg af produkter. Vi garanterer ikke, at billederne gengiver produkternes nøjagtige udseende, da der kan forekomme en vis farveforskel afhængig af skærm, fotokvalitet og opløsning. Vi gør altid vores bedste for at eksponere produkterne så korrekt som muligt.

     Information om cookies

     Ifølge lov om elektronisk information skal besøgende på en hjemmeside af hensyn til privatlivets fred informeres om det